Ondernemen tijdens de coronacrisis

Wat betekent dat voor uw onderneming?

Hoe overleeft uw bedrijf de coronacrisis? Welke impact heeft de coronacrisis voor u als ondernemer en welke oplossingen zijn er?

Bij ABAB heeft de gezondheid van onze relaties en medewerkers de hoogste prioriteit. De Nederlandse regering heeft extra maatregelen bekend gemaakt om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken. Graag informeren wij u continu over de maatregelen die wij nemen in het belang van zowel uw als onze gezondheid.

Allereerst hebben wij onze werkwijze aangepast. Voorlopig willen we het aantal fysieke contacten van onze medewerkers tot een minimum beperken. Veel van onze medewerkers werken daarom vanuit huis. Vanzelfsprekend blijven wij telefonisch en via e-mail voor u bereikbaar. Afspraken laten wij zoveel mogelijk telefonisch of via videobellen doorgaan. 

Wij snappen dat er voor u als ondernemer in deze tijd veel op u afkomt. Op deze pagina leest u het laatste nieuws over de steunmaatregelen en tips van onze specialisten om de economische impact voor uw onderneming zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast staan wij u natuurlijk ook in deze moeilijke tijd bij met advies. Ook nu mag u van ons een proactieve houding en ondersteuning bij uw bedrijfsvoering verwachten.

Heeft u vragen over ondernemen tijdens de coronacrisis? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het algemene telefoonnummer 013-4647100 of vul het contactformulier in.

Tips en adviezen voor ondernemen tijdens de coronacrisis

Tegemoetkomingen

Personeel

Thuiswerken en kostenvergoeding

Naar verwachting blijven werknemers (deels) thuiswerken. U moet dan letten op het nieuwe kostenpatroon van uw werknemers. Ook wijzigen de fiscale regels voor de reiskostenvergoeding in 2022 en kunt u een onbelaste thuiswerkvergoeding geven. 

Pensioen

Vragen over ondernemen tijdens de coronacrisis? 

Heeft u dringende vragen dan kunt u ook contact opnemen met een collega van ons specialistenteam ABAB. Speciaal samengesteld om antwoord te geven op vragen van ondernemers over ondernemen tijdens de coronacrisis. 

U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via het algemene telefoonnummer 013-4647100 of vul het contactformulier in.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan