Onderzoek naar toekomst Limburgse paardensector en paardensport

13 juli 2017

ABAB Accountants en Adviseurs draagt als partner van Limburg Paardensport de sport in Limburg een warm hart toe. In Limburg zijn de paardensector en de paardensport volop in beweging en er liggen vele groeimogelijkheden voor deze grote economische branche. Om de positie van de branche verder te versterken, investeren veel partijen gezamenlijk. Ook timmert Limburg als paardenprovincie inmiddels flink aan de weg.

Portretfoto van Ineke Couwenberg
Geschreven door:
Ineke Couwenberg Marktmanager agro
Paarden in de stal

Onderzoek naar economische omvang en potentie
De provincie Limburg heeft het Mulier Instituut gevraagd onderzoek te doen naar de economische omvang en potentie van de paardenbranche in Limburg. Een onderdeel hiervan is een online onderzoek onder bedrijven, sportaanbieders en andere organisaties die volledig of gedeeltelijk in de sector actief zijn. Met de resultaten wordt het mogelijk om keuzes te maken en de positie van Limburg als paardenprovincie verder te versterken.

Meedoen aan het onderzoek?
Bent u als ondernemer, organisator of bestuurder actief in de paardensector? Vult u dan de online vragenlijst in op https://onderzoekstool.nl/aa/paardensport-limburg. Uw antwoorden en deelname worden vertrouwelijk behandeld.

Resultaten van het onderzoek
De eindresultaten worden tijdens het symposium van Limburg Paardensport gepresenteerd. Het symposium vindt plaats op zaterdagochtend 11 november en is gratis te bezoeken. Aanmelden kan via info@limburgpaardensport.com.

Wilt u meer weten over het onderzoek? Ineke helpt u graag verder!

E-mail Ineke
Portretfoto van Ineke Couwenberg
Marktmanager agro
Bel
013-4647127
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan