Jaarcongres Forward Thinking: Personeel, leiderschap en innovatie

11 september 2020

ABAB Accountants en Adviseurs organiseert op 25 maart 2021 het jaarcongres Forward Thinking voor ondernemers met het thema ‘Personeel, leiderschap en innovatie’. Topsprekers Kim Jansen en Ben Tiggelaar bieden de bezoekers een blik op de toekomst.

Ben Tiggelaar en Kim Jansen sprekers van jaarcongres Forward Thinking

Topsprekers Kim Jansen en Ben Tiggelaar

Leidinggeven aan innovatie, vernieuwing en verandering is complex. Ben Tiggelaar, autoriteit op het gebied van leiderschap en verandering, deelt praktische inzichten die u echt vooruithelpen. Kim Jansen is ondernemer en expert op het gebied van de future workforce. Zij vertelt u hoe u talent en diversiteit in generaties kunt inzetten om uw organisatie toekomstbestendig te maken.

Innovatieve ondernemers aan het woord

Dagvoorzitter Rens de Jong gaat in gesprek met innovatieve ondernemers. Aukje Kuypers, algemeen directeur van technisch dienstverlener Kuijpers en Zakenvrouw van het Jaar 2018, Paul Veger, oprichter en directeur van softwarespecialist Decos en Sander Veenendaal, oprichter van communicatiebureau Heldergroen, delen hun visie op personeel en leiderschap. Hoe krijgen zij hun medewerkers mee in verandering en hoe stimuleren zij hen om te innoveren?

John Verhagen, voorzitter raad van bestuur van ABAB Accountants en Adviseurs: “De wereld om ons heen verandert snel. Deze nieuwe en snel veranderende wereld vraagt om een nieuwe kijk op werk. Ondernemers, leiders en organisaties moeten wendbaar zijn en zichzelf steeds blijven vernieuwen om toekomstbestendig te worden en te blijven. Tijdens het congres bieden wij inzicht, inspiratie, tips en de gelegenheid om hierover met andere ondernemers van gedachten te wisselen.”

Meer informatie en aanmelden

Het congres vindt plaats op dinsdag 25 maart 2021 in de Concertzaal van Theaters Tilburg. Het is bedoeld voor ondernemers en directeuren uit het midden- en grootzakelijk segment in de regio Zuid-Nederland. Het aantal plaatsen is beperkt. Deelname is kosteloos. Aanmelden kan via www.abab.nl/forwardthinking. Daar vindt u ook meer informatie over het congres en de sprekers.

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan