Gecombineerde opgave 2018

19 april 2018

Vanaf 1 maart tot en met 15 mei 2018 kunt u de Gecombineerde opgave invullen. Hier geeft u gegevens door voor onder andere de landbouwtelling en mestwetgeving. Naast de uitbetaling van betalingsrechten kunt u ook andere subsidies aanvragen en aangeven of u in aanmerking wilt komen voor het diergezondheidsfonds.

Potretfoto van Geert-Jan van Zutven
Geschreven door:
Geert-Jan van Zutven Agrarische bedrijfsadviseur
Twee personen op het land

Termijnkorting

Van 16 mei tot en met 11 juni 2018 is de kortingsperiode. Tijdens deze kortingsperiode kunt u ook betalingsrechten uit de Nationale reserve aanvragen, maar dan met een ander kortingsperiode, namelijk 3%. U kunt de Kortingstabel Gecombineerde opgave 2018 vinden op de site van rvo

Uw opgave na 15 mei wijzigen?

Het is niet altijd toegestaan om na 15 mei een wijziging aan te brengen in uw Gecombineerde opgave. Als het wel is toegestaan, dan kan een aftrek of sanctie op de uitbetaling het gevolg zijn.

Wijzigingen gecombineerde opgave 2018

Vergeleken met vorig jaar zijn er dit jaar een aantal wijzigingen in de Gecombineerde opgave. Hier vindt u een overzicht van deze wijzigingen.

Hulp bij Gecombineerde opgave

Onze agrarische adviseurs kunnen u helpen en ondersteunen bij het invullen van de Gecombineerde opgave. Dit kan bij ons op kantoor of bij u aan huis. Ook kunnen zij u telefonisch begeleiden of een laatste check uitvoeren of alles naar volledigheid is ingevuld. Wilt u graag een beroep doen op één van onze adviseurs? Meld u dan aan voor maandag 23 april 2018 door te bellen naar 088-4670045 of te mailen naar go@abab.nl. Latere aanmeldingen worden verwerkt op basis van beschikbaarheid.

Wilt u meer weten over de Gecombineerde Opgave? Geert-Jan helpt u graag verder!

E-mail Geert-Jan
Potretfoto van Geert-Jan van Zutven
Agrarische bedrijfsadviseur
Bel
06-23928345
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan