Eerste editie netwerkgroep agrarische ondernemers succevol!

30 maart 2017

Op donderdag 23 maart 2017 was het zover: de laatste bijeenkomst van de netwerkgroep agrarische ondernemers. Tijdens vijf bijeenkomsten werden de jonge ondernemers klaargestoomd om hun eigen bedrijfsplan te presenteren. Het traject is een samenwerking tussen ABAB Accountants en Adviseurs en Brabants Agrarisch Jongeren Kontakt (BAJK).

Profielfoto van Paul Bosch
Geschreven door:
Paul Bosch Senior agrarisch bedrijfsadviseur
Deelnemers netwerkgroep met panelleden op de foto

Kamelen
Het decor voor deze bijeenkomst was Kamelenmelkerij Smits in Berlicum. Onder toeziend oog van de kamelen presenteerden acht jonge potentiele bedrijfsopvolgers hun ondernemingsplan. Een panel, bestaande uit John Verhagen, voorzitter hoofddirectie ABAB,  Marlies Bosker van Movaeres en Leo Akkermans van Rabobank beoordeelde de plannen. Dagvoorzitter Ineke Couwenberg zorgde dat de dag in goede banen werd geleid.

Resultaat
Het is mooi om te zien dat de bijeenkomsten hebben bijgedragen aan een goed en doordacht bedrijfsplan. Een plan dat de jongeren in de toekomst gaan uitvoeren. Door actief na te denken over missie, visie en strategie kunnen jonge ondernemers bewuste keuzes voor hun toekomst.

Vervolg
ABAB Accountants en Adviseurs draagt jonge agrarische ondernemers een warm hart toe. Daarom starten we in het najaar samen met BAJK een tweede editie. Ben je geïnteresseerd in deelname? Neem dan contact op met Paul Bosch of houd onze website in de gaten.

Wil je meer weten over dit traject? Paul helpt je graag verder!

E-mail Paul
Profielfoto van Paul Bosch
Senior agrarisch bedrijfsadviseur
Bel
040-2942741