Collega Bert van den Kerkhof geridderd voor zijn verdiensten voor agrarische ondernemers

28 april 2016

Afgelopen dinsdag is collega Bert van den Kerkhof benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau. Hij ontving deze onderscheiding uit handen van burgemeester Noordanus van Tilburg voor zijn grote verdiensten als belangenbehartiger voor de agrarisch ondernemers op het gebied van de fiscaliteit.

Bert van den Kerkhof met koninklijke onderscheiding

Mr. ing. Bert van den Kerkhof werkt ruim 36 jaar bij ABAB Accountants en Adviseurs en is Hoofd vaktechniek belastingadvies. Daarnaast is hij als sinds 2001 voorzitter van de Vaksectie Recht van de Vereniging van accountants- en belastingadviesbureaus (VLB). In die hoedanigheid behartigt Bert met grote inzet en gedrevenheid de belangen van de agrarisch ondernemers in Nederland op het gebied van de agro-fiscaliteit.

Bert deelt zijn kennis met onze organisatie waardoor wij de kwaliteit van onze dienstverlening hoog kunnen houden. Bert weet het belang voor de sector als geen ander te combineren met de fiscaliteit.

In het overleg met het ministerie van Economische Zaken en Financiën probeert hij langs de koninklijke weg tot de werkbare oplossingen te komen. En als de spreekwoordelijke degens toch gekruist moeten worden, dan benut hij de weg naar de rechter. 

Wij feliciteren Bert dan ook van harte met deze koninklijke onderscheiding waar we ook als ABAB trots op zijn.

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan