Bijeenkomsten Fosfaatreductieplan

21 februari 2017

De wetgeving over de stoppersregeling is bekend. Het fosfaatreductieplan volgt hier snel op. Nu duidelijk is wat dit betekent voor de toekomst informeren wij u graag verder. Daarom nodigen wij u uit voor een informatiebijeenkomst bij u in de buurt. 

 

Portretfoto van Anita van Bavel
Geschreven door:
Anita van Bavel Senior jurist
Twee mensen op het land

Tijdens deze bijeenkomst geven wij u meer informatie over de regelingen. Daarnaast bespreken wij de optimale veebezetting om de reductie te realiseren en te komen tot de gewenste veestapel in 2018. Ook behandelen wij de stoppersregeling, fiscale aspecten van fosfaatrechten en kijken wij verder hoe te ondernemen in de toekomst. 

Locaties en tijden
Wij vinden het belangrijk dat de bijeenkomst plaatsvindt op een tijdstip dat voor u uitkomt. Daarom kunt u kiezen uit een middag- of avondbijeenkomst. Een halfuur voor aanvang ontvangen wij u graag met een kopje koffie of thee.  

Locatie middagbijeenkomst 13.30 uur tot 15.30 uur

  • Woensdag 15 maart bij D’n Heerboer in Uden, Sint Janstraat 18

Locaties avondbijeenkomsten 20.30 uur tot 22.30 uur

  • Woensdag 15 maart bij ABAB in Roosendaal, Bovendonk 19
  • Donderdag 23 maart bij de Hoeksesluis in Lekkerkerk, Opperduit 2

Aanmelden
Meld u aan door een e-mail te sturen naar evenement@abab.nl. U kunt zich tot vijf dagen voor de gewenste bijeenkomst aanmelden. Geeft u aan naar welke locatie u komt en het aantal personen? U ontvangt een bevestiging van ons.

Wilt u meer weten over het Fosfaatreductieplan? Anita helpt u graag verder!

E-mail Anita