ABAB steunt Quiet Nederland

19 april 2022

ABAB heeft een bedrag van € 8.000 gedoneerd aan Quiet Nederland. Ronald Meijers, voorzitter raad van bestuur van ABAB, overhandigde de cheque aan voorzitter bestuur Marieke van Bommel en penningmeester Erik Bakker van de stichting.

Overhandiging cheque aan Quiet door Ronald Meijers

ABAB steunt jaarlijks meerdere goede doelen. Mirjam Kraaijkamp, financieel planner bij ABAB, droeg dit goede doel aan. Quiet zet zich in voor mensen in armoedesituaties in Nederland. Quiet heeft drie speerpunten: vertellen, verzachten en versterken. Quiet vertelt open en eerlijk over (stille) armoede en de mensen die erin leven, bijvoorbeeld met de Quiet 500: de ‘armoedeglossy’ die armoede een gezicht geeft. Quiet verzacht armoede via de Quiet Community’s door heel Nederland en biedt mensen een kans zichzelf te versterken en weer mee te doen in de maatschappij.

Ronald Meijers: "Wij willen graag van betekenis zijn. Voor onze klanten en onze collega’s, maar ook zeker voor de maatschappij. Wij leveren dan ook jaarlijks een maatschappelijke bijdrage aan de regio’s waarin wij als ABAB werkzaam zijn. We zijn blij dat we met onze donatie een extra impuls kunnen geven aan de Quiet community’s in de regio Den Bosch, Tilburg, Roosendaal en Nijmegen om zo de situatie van mensen in armoedesituaties te verzachten.”

Het bestuur van Quiet Nederland is dankbaar voor de steun. Marieke van Bommel: “Heel fijn dat we met deze gift een extra impuls kunnen geven aan vier community’s en dus aan de armoedeverzachting van onze members in die regio’s  Het is zo belangrijk dat mensen in armoede weer mee kunnen doen in de maatschappij.”

Meer weten?

Bij ABAB zijn we graag van betekenis. Door kennis te delen, advies te geven en voor inzicht te zorgen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via telefoonnummer 013-4647100 of stuur ons een e-mail.

Wilt u meer weten over deze donatie? Wij helpen u graag verder!

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan