ABAB sluit samenwerkingsovereenkomst met HAS Hogeschool

5 juli 2016

ABAB Accountants en Adviseurs is door HAS Hogeschool in Venlo benoemd tot partnerbedrijf. Beide partijen sloten hiervoor onlangs een samenwerkingsovereenkomst. ABAB ondersteunt de HAS de komende vier jaar met bedrijfsbezoeken, gastcolleges, stageplaatsen en studieopdrachten. Ook denkt ABAB mee over het onderwijsprogramma en hoe dit zo goed mogelijk aansluit op de praktijk.

Portretfoto van Ineke Couwenberg
Geschreven door:
Ineke Couwenberg Marktmanager agro
Medewerkers ABAB en HAS Hogeschool bezegelen samenwerkingsovereenkomst

"ABAB wil graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de tuinbouwsector. Een nauwe samenwerking tussen onderwijs en het bedrijfsleven helpt daarbij", zegt Marcel Man, manager relatiemanagement tuinbouw bij ABAB Accountants en Adviseurs. "Goed opgeleide professionals zijn nodig om een stevige en gezonde sector te blijven. Door onze kennis en expertise met de HAS te delen, kunnen wij hieraan bijdragen. Daarnaast dwingen studieopdrachten en stages ons om kritisch naar onszelf te kijken en daar worden ook wij beter van."

"Voor HAS Hogeschool biedt ABAB als partner een stevig netwerk waarvan HAS studenten kunnen profiteren. Daarnaast heeft ABAB door haar jarenlange ervaring in de agrofood sector een uniek totaalbeeld van wat er in de sector speelt. Dit beeld wordt middels het partnerschap overgedragen aan studenten", zegt Frans van Leijden, directeur HAS Hogeschool Venlo.

Partnerbedrijven van HAS Hogeschool

De HAS Hogeschool in Venlo heeft ruim zestig partnerbedrijven. Deze bedrijven, die allemaal afkomstig zijn uit de agrofoodsector, bieden studenten de mogelijkheid om hun toekomstige werkveld uitgebreid te leren kennen. Op deze manier stemt de HAS Hogeschool haar onderwijs zoveel mogelijk af op de wensen en behoeften die leven in de praktijk.

Op de foto:
Ondertekening partnerovereenkomst door ABAB Accountants en Adviseurs en HAS Hogeschool Venlo. Van links naar rechts op de foto: Rick Dijkshoorn, relatiemanager bij ABAB, Frans van Leijden, directeur bij HAS Hogeschool Venlo, Marcel Man, manager relatiemanagement tuinbouw bij ABAB, Jean Laugs, directeur Accountancy bij ABAB en Bonnie van Dijck, studente bedrijfskunde HAS Hogeschool Venlo en stagiaire bij ABAB.

Wilt u meer weten over de samenwerking met de HAS? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Ineke
Portretfoto van Ineke Couwenberg
Marktmanager agro
Bel
013-4647127
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan