ABAB Accountants en Adviseurs doneert € 8.500 aan Make-A-Wish Nederland

27 maart 2017

ABAB Accountants en Adviseurs steunt jaarlijks goede doelen. Dit jaar koos de organisatie voor Make-A-Wish Nederland. John Verhagen, Voorzitter Hoofddirectie van ABAB Accountants en Adviseurs, overhandigde een cheque van € 8.500 aan Natascha van Baast, vrijwilliger bij Make-A-Wish Nederland. Met deze cheque gaat de organisatie de grootste wens van drie ernstig zieke kinderen in de regio in vervulling brengen.

Vrijwilliger Make-A-Wish Nederland en John Schoten met cheque op de foto

Make-A-Wish Nederland vervult wensen van kinderen tussen drie en achttien jaar oud met een levensbedreigende ziekte. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.  

John Verhagen: "Jaarlijks vragen wij onze collega’s om goede doelen aan te dragen voor onze donaties. Dit jaar kozen we  voor Make-A-Wish Nederland. De Foundation geeft kinderen met een levensbedreigende ziekte een steuntje in de rug op het moment dat ze het meest nodig hebben.  Een belangrijk doel dat wij als ABAB alleen maar een warm hart kunnen toedragen. Wij zijn blij dat met onze donatie de wens van drie kinderen werkelijkheid kan worden. Wij hopen dat deze dag kracht en energie geeft voor de toekomst.”

Hanneke Verburg, directeur Make-A-Wish Nederland: “We zetten ons in voor een erg kwetsbare groep, ernstig zieke kinderen. Door het vervullen van hun liefste wens laten we ze even vergeten dat ze ziek zijn. Het moment waarop zorgen worden vergeten en geluk en positiviteit vooropstaan. Make-A-Wish Nederland kan dit allemaal realiseren dankzij waardevolle bijdragen als die van ABAB Accountants en Adviseurs.”

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan