ABAB lid van PrimeGlobal

ABAB Accountants en Adviseurs is lid van PrimeGlobal. PrimeGlobal is wereldwijd een van grootste samenwerkingsverbanden voor onafhankelijke accountantskantoren. Hierdoor hebben we toegang tot de deskundigheid en middelen van lokale kantoren in landen over de hele wereld. Dat stelt ons in staat om te voldoen aan de toenemende behoefte aan advisering bij grensoverschrijdend zakendoen van onze klanten, zowel in binnen- als buitenland.

Portretfoto van Jeroen Geers
Neem contact op met:
Jeroen Geers Belastingadviseur
man op vliegveld gaat internationaal zakendoen

"Internationaal zakendoen is nergens hetzelfde. Of je nu een bedrijf hebt in het buitenland, goederen of diensten levert in het buitenland of je internationale fiscale positie wilt versterken, het vereist altijd maatwerk. En daar zijn we ons van bewust bij ABAB", stelt Hans Scholten, lid van de hoofddirectie van ABAB Accountants en Adviseurs. 
 
"ABAB International begeleidt internationaal georiënteerde ondernemingen op financieel en fiscaal gebied. We ondersteunen niet alleen Nederlandse bedrijven die grensoverschrijdend ondernemen, maar ook buitenlandse bedrijven die in Nederland zakendoen of zich in Nederland willen vestigen. Door ons lidmaatschap van PrimeGlobal kunnen we onze internationale klanten nog beter van dienst zijn met deskundig en op maat gesneden advies. Dit is een enorm voordeel in een wereld die steeds kleiner wordt en waar internationale kansen toenemen." 

Over PrimeGlobal

PrimeGlobal behoort tot de vijf grootste samenwerkingsverbanden van onafhankelijke accountantskantoren wereldwijd en bestaat uit meer dan 300 zeer succesvolle onafhankelijke openbare accountantskantoren met een gezamenlijke jaaropbrengst van meer dan USD 2,08 miljard. De onafhankelijke accountantskantoren die lid zijn van PrimeGlobal tellen wereldwijd samen 2.300 partners, 13.100 werknemers en 810 kantoren in 90 landen. PrimeGlobal biedt haar leden instrumenten en middelen waardoor ze uitstekende accountancy-, audit-, fiscale en managementdiensten kunnen verlenen aan klanten over de hele wereld. Via PrimeGlobal hebben de onafhankelijke accountantskantoren die lid zijn de kracht en mogelijkheden van een grote, wereldwijde organisatie met technische diepgang en een geografisch bereik dat voor een lokaal kantoor niet haalbaar zou zijn. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Jeroen Geers via telefoonnummer 013-4647288 of stuur Jeroen een mail

Wilt u meer weten over internationaal ondernemen? Jeroen helpt u graag verder!

E-mail Jeroen
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan