ABAB Accountants en Adviseurs steunt het Nationaal MS Fonds

12 mei 2016

ABAB Accountants en Adviseurs steunt jaarlijks goede doelen. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor het Nationaal MS Fonds. John Verhagen, Voorzitter Hoofddirectie van ABAB Accountants en Adviseurs, heeft op 11 mei 2016 een cheque van € 4.000 overhandigd aan Anneke van der Zande, directeur Nationaal MS Fonds. 

John Verhagen van ABAB Groep overhandigt cheque aan het MS fonds

Het Nationaal MS Fonds is een landelijke organisatie die zich inzet voor mensen met Multiple Sclerose (MS). Een ziekte van het centrale zenuwstelsel die zo’n 17.000 Nederlanders hebben. Het MS Fonds is er zowel voor mensen met MS als hun naasten en geeft voorlichting, coaching en doet onderzoek naar MS.  

John Verhagen: "Jaarlijks vragen wij onze collega’s om goede doelen aan te dragen voor onze donaties. Omdat een aantal van onze medewerkers met de ziekte MS te maken heeft, is gekozen voor het Nationaal MS Fonds. Een organisatie die zich richt op de strijd tegen deze chronische ziekte. Een belangrijk doel dat wij als ABAB graag ondersteunen."

Anneke van der Zande: "Het Nationaal MS Fonds is blij verrast met de gulle donatie van ABAB. Over de ziekte Multiple Sclerose is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds gebruikt de donatie om in een MS-vrije toekomst te investeren door innovatieve onderzoeken te financieren die de genezing van MS een stapje dichterbij kunnen brengen." 

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan