ABAB Accountants en Adviseurs doneert aan Oppepper4all

25 februari 2019

ABAB Accountants en Adviseurs steunt jaarlijks meerdere goede doelen. Dit jaar viel de keuze onder andere op Wensstichting Oppepper4all. John Verhagen, Voorzitter Hoofddirectie van ABAB, overhandigde een cheque van € 7.500 aan Gerard Berentsen en Lineke Steenhuis-Geertsema van Oppepper4all.

John Verhagen overhandigt cheque aan Oppepper4all

Oppepper4all vervult persoonlijke wensen van chronisch zieke mensen van alle leeftijden. Zo willen zij een bijdrage leveren aan de mentale energie van een langdurig ziek kind of langdurig zieke volwassene en het daaraan verbonden gezin.

John Verhagen: "Met ons donatiebeleid geven we aandacht aan organisaties en personen die onze steun goed kunnen gebruiken. Dit jaar kozen we voor Oppepper4all. Wij zijn blij dat met onze donatie meerdere wensen van chronisch zieke mensen uit kunnen komen. Wij hopen dat wij hen op deze wijze wat meer kracht voor de toekomst kunnen geven.”

Gerard Berentsen van Oppepper4all: “Langdurige ziekte vraagt veel doorzettingsvermogen en energie. De behandelingen, de ziekenhuisopnames, de onzekerheid en spanning binnen een gezin of familie vergt van iedereen een extra inspanning. Een oppepper is in zo’n situatie dan ook zeer welkom en draagt bij aan de mentale gesteldheid van de wensontvanger en zijn sociale omgeving. Dankzij deze fantastische donatie kunnen we meerdere persoonlijke wensen van chronisch zieke mensen uit laten komen. Wij willen ABAB dan ook ontzettend bedanken voor deze donatie.”