ABAB Accountants en Adviseurs beste zakelijke dienstverlener Fiscaal Advies

17 december 2020

ABAB Accountants en Adviseurs is winnaar in de categorie Fiscaal Advies in de MT1000, het grootste onderzoek naar de kwaliteit en waardering van zakelijke dienstverleners. ABAB behaalde daarnaast ook de achtste plaats in de categorie Accountancy.

Ondernemers in gesprek over ABAB als beste zakelijke dienstverlener

Binnen de categorie Accountancy staat ABAB bovenaan op het gebied van klantgerichtheid en productleiderschap.

MT1000

Vakblad Management Team onderzoekt in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam al jaren de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. Vierduizend beslissers uit het Nederlandse bedrijfsleven kregen de vraag hun oordeel te vellen over de bedrijven waarmee ze de afgelopen drie jaar zaken hebben gedaan. Zij beoordeelden deze bedrijven op klantgerichtheid, productleiderschap en uitvoering van de dienstverlening. Met de MT1000 geven ze het Nederlandse bedrijfsleven inzicht in de markt en de kwaliteit van B2B-dienstverlening.

John Verhagen, voorzitter raad van bestuur van ABAB Accountants en Adviseurs: “Ondernemers willen niet alleen dat een organisatie alle kennis in huis heeft, maar vooral ook dat kennis proactief vertaald wordt in kansen en voordelen. Juist met deze combinatie maken wij hét verschil. Samenwerken met onze klanten én samenwerken met elkaar is hierbij de sleutel tot succes. De verschillende disciplines binnen ABAB delen hun kennis met elkaar en werken nauw samen om klanten te helpen het allerbeste uit hun onderneming te halen. Zo kunnen wij oplossingen bieden die passen bij de klantsituatie en op een efficiënte, maar vooral persoonlijke manier ondersteunen. Ik vind deze toppositie in de MT1000 een groot compliment en ben trots op onze medewerkers. Dat onze aanpak werkt en gewaardeerd wordt, blijkt wel uit het feit dat we de afgelopen jaren steeds in de top van de ranglijst in de MT1000 staan.”

Peter Roeland, directeur belastingadvies bij ABAB Accountants en Adviseurs: “Ik ben trots! Trots op het behaalde resultaat, maar vooral trots op de medewerkers die er al jaren achtereen voor zorgen dat we in de top van de ranglijst staan. We zetten ons dagelijks in om de kwaliteit van onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Niet alleen met de collega’s van Fiscaal Advies, maar multidisciplinair met alle andere disciplines. Doordat onze adviseurs en specialisten veelvuldig met elkaar samenwerken, kunnen wij klanten niet alleen op inhoud, maar ook op procesniveau volledig ondersteunen en adviseren. Onze klanten zijn zo verzekerd van een compleet advies, waar alle facetten worden geborgd. Zo bieden wij nog meer toegevoegde waarde voor onze klanten en hun onderneming.”

Meer weten?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt of vul het contactformulier in

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Neem contact met ons op!

E-mail ABAB
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan