Een vrouw uit de zorg kijkt op een tablet
Markten

Zorg en welzijn

Uw zorginstelling op voorsprong

De coronacrisis zorgt voor veel druk op de zorgsector. Vanwege personeelstekorten en het aantal coronapatiënten kunnen veel Nederlandse ziekenhuizen een groot deel van de zogeheten kritisch planbare zorg niet meer bieden, met wachtlijsten als gevolg. Steeds meer consulten met bijvoorbeeld de huisarts vinden door middel van beeldbellen plaats.

Vergrijzing zorgt voor meer vraag

Door de vergrijzing en de toegenomen levensverwachting nemen de vraag naar en de kosten van zorg alleen maar toe. De druk op deze sector vraagt om innovatieve oplossingen. Het onderscheidend vermogen van de zorgaanbieder wordt steeds belangrijker. Ook neemt het belang van preventie en duurzaamheid in de zorg toe. Een strategisch HR-beleid en innovatie kan de krapte op de arbeidsmarkt verlichten. 

ABAB in de sector zorg en welzijn

Van instellingen (VVT, GGZ, GHZ) tot praktijken (huisarts, tandheelkunde, fysiotherapie, apothekers, Msb’s) tot kleinschalige zorg: onze specialisten weten wat er in de sector speelt. Vanuit hun expertise en ervaring kunnen zij u adviseren op uiteenlopende gebieden. Van de verplichte of vrijwillige controle, het aanvragen van een financiering of subsidiemogelijkheden tot de duurzame inzetbaarheid van uw personeel. Ook als ondernemer in privé kunt u bij ons terecht voor ondersteuning en advies.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt of vul het contactformulier in.

Services

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan