Markten

Onderwijs en opvang

Meedenken op elk gebied

De komende jaren krijgen kinderopvangcentra en scholen steeds meer te maken met de gevolgen van demografische krimp. Bij de opvang zorgen de ruimere kinderopvangtoeslag en hogere werkgelegenheid voor groei, bij scholen ontbreken deze impulsen. Om te voorkomen dat scholen in het primair onderwijs moeten sluiten, is intensieve samenwerking of fusie noodzakelijk. Ondanks daling van het aantal leerlingen is daar een lerarentekort. In het hoger onderwijs zorgt toename van het aantal studenten voor een groeiende vraag naar docenten.

ABAB in de sector onderwijs en kinderopvang

Wij ondersteunen kinderopvangcentra en onderwijsinstellingen bij het stroomlijnen van hun bedrijfsvoering en financiën. Onze adviseurs denken met u mee op organisatorisch en fiscaal gebied, maar ook bij het vormgeven van uw personeelsbeleid. De leerkracht bepaalt immers voor een groot deel de kwaliteit van het onderwijs.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt of vul het contactformulier in.

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan