Kinderen in de klas in het onderwijs
Markten

Onderwijs

Meedenken op elk gebied

Tijdens de coronacrisis moeten scholen soms de deuren sluiten. Inmiddels zijn de basisscholen weer open. Ook middelbare scholieren en studenten mogen weer (minimaal) één dag per week naar school. De overige dagen volgen zij onderwijs op afstand. Op school gelden strikte regels om de veiligheid van de leerlingen, studenten en docenten te waarborgen.

De komende jaren krijgen scholen steeds meer te maken met de gevolgen van demografische krimp. Om te voorkomen dat scholen in het primair onderwijs moeten sluiten, is intensieve samenwerking of fusie noodzakelijk. Ondanks daling van het aantal leerlingen is daar een lerarentekort. In het hoger onderwijs zorgt toename van het aantal studenten voor een groeiende vraag naar docenten.

ABAB in de sector onderwijs 

Wij ondersteunen onderwijsinstellingen bij het stroomlijnen van hun bedrijfsvoering en financiën. Onze adviseurs denken met u mee op organisatorisch en fiscaal gebied, maar ook bij het vormgeven van uw personeelsbeleid. De leerkracht bepaalt immers voor een groot deel de kwaliteit van het onderwijs.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Peter van den Hurk, senior relatiemanager, via telefoonnummer 024-6485845 of stuur Peter een e-mail.

Services

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan