ABAB heeft kennis van de bouw- en vastgoedmarkt en bovendien een uitgebreid netwerk
Markten

Bouw en vastgoed

Specialistische kennis en een uitgebreid netwerk in de bouw- en vastgoedsector

Voor 2023 en 2024 staan er voor de bouw veel uitdagingen voor de deur. Er wordt voor deze jaren een krimp verwacht van respectievelijk 0,3% en 0,7%. De vastgoedwaardes staan sinds de tweede helft van 2022 onder druk en er wordt geen snel herstel verwacht. Verduurzaming blijft de belangrijkste ontwikkeling voor de bouw- en vastgoedsector.

ABAB in de bouw- en vastgoedsector

Wij weten wat er in de bouw- en vastgoedsector speelt. Onze specialisten kunnen u adviseren op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Denk hierbij aan het aanvragen van een financiering, veranderende wetgeving, subsidiemogelijkheden, advies bij bedrijfsoverdracht of duurzame inzetbaarheid van uw personeel. Als ondernemer in privé kunt u bij ons terecht voor ondersteuning en advies bij de planning van uw vermogen en nalatenschap.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt of vul het contactformulier in

Services

  • Administratieve ondersteuning

    Wij ondersteunen u bij het voeren, het inrichten van uw administratie en het doen van fiscale aangiften.
  • Corporate tax

    Bij vennootschapsbelasting heeft u te maken met zeer complexe regelgeving. Hoe kunt u risico’s en belasting beperken en uw fiscale positie optimaliseren?
  • Bedrijf kopen

    Of u nu uw bedrijf wilt uitbreiden door middel van een bedrijfsovername of als startende ondernemer een bedrijf wilt kopen, u kunt altijd bij ons terecht.
Volg ABAB op LinkedIn

Volg ABAB op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn pagina
Volg ons nu
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan