Markten

Bouw en vastgoed

Specialistische kennis en een uitgebreid netwerk in de bouw- en vastgoedsector

De bouwproductie in Nederland stijgt in 2018 naar verwachting voor het vijfde jaar op rij. De keerzijde hiervan is dat er tekorten zijn aan personeel en materialen, waardoor de kosten stijgen. Ook kan een toenemend aantal aannemers niet profiteren van de groei door financiële belemmeringen. Bouwondernemers zijn desondanks zeer positief gestemd. De bouwproductie voor 2018 komt naar verwachting uit op vier procent, iets lager dan de afgelopen jaren.

ABAB in de bouw- en vastgoedsector

Wij weten wat er in de bouwsector en vastgoedsector speelt. Onze specialisten kunnen u adviseren op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Denk hierbij aan het aanvragen van een financiering, veranderende wetgeving, subsidiemogelijkheden, advies bij bedrijfsoverdracht of duurzame inzetbaarheid van uw personeel. Als ondernemer in privé kunt u bij ons terecht voor ondersteuning en advies bij de planning van uw vermogen en nalatenschap.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt of vul het contactformulier in.

 

"Werken zoals we het zelf ook doen voor onze klanten"

Bart van Wijlen, Aannemersbedrijf Van Wijlen

Services

  • Pensioencommunicatie

    U bent verantwoordelijk voor de communicatie omtrent het pensioen van uw werknemers. ABAB ontzorgt u daarbij.
  • Administratieve ondersteuning

    De accountants van ABAB ondersteunen u bij het voeren van uw administratie en het doen van fiscale aangiften.
  • Corporate tax

    Bij vennootschapsbelasting heeft u te maken met zeer complexe regelgeving. Hoe kunt u risico’s en belasting beperken en uw fiscale positie optimaliseren?
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan