ABAB heeft kennis van de bouw- en vastgoedmarkt en bovendien een uitgebreid netwerk
Markten

Bouw en vastgoed

Specialistische kennis en een uitgebreid netwerk in de bouw- en vastgoedsector

De bouwsector groeit in 2022 naar verwachting met zo’n 3 tot 5%. Voor 2021 werd nog een krimp van 1% verwacht, maar de sector groeide het afgelopen jaar juist met 2,4%. De omzet nam zelfs met 8% toe ten opzichte van het jaar ervoor.

ABAB in de bouw- en vastgoedsector

Wij weten wat er in de bouwsector en vastgoedsector speelt. Onze specialisten kunnen u adviseren op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Denk hierbij aan het aanvragen van een financiering, veranderende wetgeving, subsidiemogelijkheden, advies bij bedrijfsoverdracht of duurzame inzetbaarheid van uw personeel. Als ondernemer in privé kunt u bij ons terecht voor ondersteuning en advies bij de planning van uw vermogen en nalatenschap.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt of vul het contactformulier in

Werken zoals we het zelf ook doen voor onze klanten

Bart van Wijlen, Aannemersbedrijf Van Wijlen

Services

  • Administratieve ondersteuning

    Wij ondersteunen u bij het voeren, het inrichten van uw administratie en het doen van fiscale aangiften.
  • Corporate tax

    Bij vennootschapsbelasting heeft u te maken met zeer complexe regelgeving. Hoe kunt u risico’s en belasting beperken en uw fiscale positie optimaliseren?
  • Bedrijf kopen

    Of u nu uw bedrijf wilt uitbreiden door middel van een bedrijfsovername of als startende ondernemer een bedrijf wilt kopen, u kunt altijd bij ons terecht.
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan