Stel het maken van uw testament niet uit

17 maart 2020
Artikel

In het leven hebben we één zekerheid, we gaan allemaal een keer dood. Gelukkig staan we daar in het dagelijks leven niet al te vaak bij stil. Toch is het belangrijk om serieus na te denken over hoe u uw nalatenschap wilt regelen. Ook al bent u nog jong en vitaal, door een oorzaak van buitenaf, zoals een ongeval, kunt u in een acuut levensbedreigende situatie terecht komen.

Portretfoto van Nicole van den Oever
Neem contact op met:
Nicole van den Oever Jurist personen- en familierecht en estate planner
Ondertekening van testament

Leg wensen en behoeften vast in testament

De angst is natuurlijk groot op dat moment, maar desondanks flitsen er wellicht allerlei gedachten door uw hoofd. Dat kan iets heel onbenulligs zijn, maar natuurlijk ook iets heel belangrijks zoals de verantwoordelijkheid voor uw naasten. Die laat u het liefst goed verzorgd achter. Stel het maken van uw testament daarom niet uit en kom nu in actie. Leg uw wensen en behoeften vast. Zo weet u zeker dat alles voor de toekomst goed geregeld is.

Laat uw testament regelmatig beoordelen

Laat uw testament wel regelmatig beoordelen. Verandert er iets in uw situatie dan doet u er sowieso verstandig aan uw testament daarop aan te passen, maar laat uw testament in ieder geval elke vijf jaar beoordelen in verband met veranderende wet- en regelgeving. Wilt u meer weten over de dienstverlening van onze juristen personen- en familierecht? Bekijk dan op onze pagina voor personen- en familierecht

Meer informatie

Wilt u meer weten over het vastleggen van uw nalatenschap, het opstellen van een testament of over de dienstverlening van onze juristen personen- en familierecht? Dan kunt u contact opnemen met Nicole van den Oever, jurist personen- en familierecht, via telefoonnummer 013-4647143 of stuur Nicole een e-mail.

Wilt u ondersteuning bij het opstellen van uw testament? Onze jurist helpt u graag verder!

E-mail Nicole