Kennissessie 'Internationaal ondernemen'

24 oktober 2023
Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe, Deurne

Op 24 oktober 2023 organiseert het team Agribusiness van ABAB een kennissessie over de strategische keuzes waar u als internationaal opererend bedrijf voor komt te staan. Deelname is gratis!

De wereld verandert, verandert u mee?

De wereld van export verandert steeds sneller. Enerzijds biedt dat kansen, zoals opkomende markten, nieuwe handelsverdragen en schaalvergroting. Anderzijds is de toekomst onzeker. Denk aan inflatie, vraaguitval, sancties en een tekort aan personeel. Volop uitdagingen waar vrijwel iedere exporteur mee te maken krijgt. Hoe kunt u zich hier goed op voorbereiden?

Kennis én inzichten

Meer weten over de fiscale en juridische aspecten waar u mee te maken krijgt als u internationaal onderneemt? De gratis kennissessie zorgt voor veel kennis én interessante inzichten. Samen met andere ondernemers en experts van ABAB gaat u in gesprek over mondiale keuzes, de wijze waarop u (grensoverstijgende) activiteiten organiseert en de consequenties op de korte en lange termijn.

Locatie en tijd:

De kennissessie vindt plaats op 24 oktober a.s. in het Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne van 19:00 tot 22:00 uur.

Meld u aan

Wilt u wendbaar blijven met uw bedrijf? En wilt u weten welke slimme strategische keuzes u kunt maken? Meld u aan voor deze gratis kennissessie

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan