Kennissessie 'Het nieuwe Pensioenakkoord' in Tilburg

14 november 2019
Van der Valk Hotel Tilburg

Het pensioenakkoord is op hoofdlijnen bekend. Eén ding is zeker: dit gaat alle werkgevers met een pensioenregeling raken. Het uitgangspunt is een gelijke premie (vast percentage) voor alle leeftijden. Dit kan grote financiële gevolgen hebben door stijgende pensioenlasten en/of hoge compensatiekosten. Indicatieve berekeningen geven een gemiddelde stijging van de pensioenlasten met dertig tot veertig procent per jaar! Bent u benieuwd wat dit voor u als werkgever betekent en wat u nu al kunt doen om de kosten in de toekomst te beperken? Dan nodigen wij u van harte uit voor de kennissessie waarbij we ingaan op deze en andere vragen.

Inzicht in het Pensioenakkoord

Tijdens deze bijeenkomst praten onze pensioenadviseurs u bij over het aankomende Pensioenakkoord. Aan de hand van voorbeelden krijgt u inzicht in het nieuwe pensioensysteem. Onderwerpen die onder andere behandeld worden:

  • Het Pensioenakkoord en de (financiële) gevolgen voor u als werkgever;
  • Hoe kunt u uw werknemers en/of de ondernemingsraad voorbereiden op het Pensioenakkoord;
  • Acties die u nu al kunt nemen om de financiële gevolgen te beperken;
  • Scan compensatievergoeding: wat kan het u werkelijk gaan kosten?

U gaat naar huis met voldoende kennis en praktische handvaten om uw onderneming voor te bereiden op het Pensioenakkoord.

Wij ontvangen u graag in Tilburg vanaf 13.30 uur voor een interactieve bijeenkomst. De kennissessie start om 13.45 uur en eindigt omstreeks 16.00 uur. Tijdens de sessie is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Na afloop heeft u de gelegenheid om met onze adviseurs bij te praten tijdens een afsluitende borrel.

Andere locatie

Komt een andere datum of een locatie dichter in de buurt beter uit? Wij geven deze kennissessie ook op dinsdag 12 november in Nijmegen

Meld u nu aan

Wilt u graag bij de kennissessie aanwezig zijn? Meld u dan direct aan via onderstaande button. Deelname is kosteloos.