Jaarcongres Forward Thinking 2022

27 september 2022
Theaters Tilburg

Meer dan ooit tevoren kunnen en moeten bedrijven en organisaties de krachten bundelen. Zonder samenwerking geen verandering of vooruitgang. Hoe? Door de inzet van co-creatie. Samen met experts en stakeholders nieuwe waarde creëren. Dat leidt tot innovaties die ondernemingen succesvoller en de wereld beter maken. Laat u inspireren over het thema ‘Innovation by co-creation’  tijdens het ABAB jaarcongres Forward Thinking op dinsdag 27 september.

Tijdens Forward Thinking 2022 krijgt u tips & tricks om co-creatie tot een succes te maken. Aan de hand van aansprekende praktijkcases, ontdekt u wat co-creatie voor u kan betekenen. Ook dit jaar neemt Rens de Jong de taak van dagvoorzitter op zich. Het belooft weer een interactief event te worden.

Met inspirerende sprekers…

James Veenhoff richtte in 2008 adviesbureau Fronteer op, een van de leidende spelers op het gebied van 'co-creatie'. Aan de hand van inspirerende cases en praktische tips neemt James Veenhoff u stap voor stap mee op een reis richting impact. Hij gaat in op de belangrijkste vormen en trends, en de Vijf Leidende Principes voor Co-creatie.

Joost Kamermans is co-founder van IT-bedrijf Seenons. Het bestaansrecht van dit bedrijf is gebaseerd op co-creatie. Hun missie is om mensen bij elkaar te brengen voor een restafvalvrije wereld. Hij vertelt hoe zij met co-creatie duurzamere afvaloplossingen mogelijk maken.

… in gesprek met ondernemers in talkshow

Dagvoorzitter Rens de Jong gaat in gesprek met ondernemers die veel ervaring hebben met co-creatie. Aan de hand van voorbeelden uit de dagelijkse praktijk vertellen zij hoe zij waarde creëren door de inzet van co-creatie.

Het programma begint om 16.00 uur en wordt afgesloten met een walking dinner. Tijdens het walking dinner heeft u tot 20.30 uur de mogelijkheid om te netwerken en nieuwe contacten te leggen voor de toekomst. Het congres vindt plaats in de Concertzaal van Theaters Tilburg.

Deelname is kosteloos, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.