Jaarcongres Forward Thinking 2021

25 maart 2021
Theaters Tilburg, Concertzaal, Louis Bouwmeesterplein 1, Tilburg

Succesvol groeien kan alleen als uw bedrijf het tempo van marktontwikkelingen kan bijbenen. Een onmisbare voorwaarde voor dat succes is uw personeel en goed leiderschap. Laat u inspireren over het thema ‘Personeel, leiderschap en innovatie’  tijdens het ABAB jaarcongres Forward Thinking op donderdag 25 maart. 

Met inspirerende sprekers…

Leidinggeven aan innovatie, vernieuwing en verandering is complex. Ben Tiggelaar, autoriteit op het gebied van leiderschap en verandering, deelt praktische inzichten die u echt vooruit helpen.

Kim Jansen is ondernemer en expert op het gebied van de future workforce. Zij vertelt u hoe u talent en diversiteit in generaties kunt inzetten om uw organisatie toekomstbestendig te maken.

Ook dit jaar zal Rens de Jong de taak van dagvoorzitter op zich nemen. De thema’s personeel en leiderschap zijn hem welbekend. Door de samenwerking met Buzzmaster wordt het weer een interactief event.

… en innovatieve ondernemers aan het woord

Dagvoorzitter Rens de Jong gaat in gesprek met innovatieve ondernemers.

  • Paul Veger, oprichter en directeur van Decos, zorgt op een unieke manier dat zijn personeel de continue verandering omarmt.
  • Aukje Kuypers, algemeen directeur van familiebedrijf Kuijpers en Zakenvrouw van het Jaar 2018, leidt het bedrijf met een sterke focus op toekomstbestendig ondernemen. Zij wil de aanjager zijn van verduurzaming in de gebouwde omgeving, waarbij de maatschappelijke waarde én de ontwikkelmogelijkheden aan de menskant centraal staan.
  • Sander Veenendaal is oprichter van reclamebureau HELDERGROEN. Hij inspireert mensen en merken een magnetische cultuur te bouwen vanuit liefde en vertrouwen. Vanuit deze invalshoek maakte hij in de afgelopen jaren al honderden groene merken groot en grote merken groen. 

Het programma begint om 16.00 uur en wordt afgesloten met een walking dinner. Tijdens het walking dinner heeft u tot 20.30 uur de mogelijkheid om te netwerken en nieuwe contacten te leggen voor de toekomst. Het congres vindt plaats in de Concertzaal van Theaters Tilburg.

Het congres is bedoeld voor ondernemers en directeuren van bedrijven uit het midden- en grootzakelijk segment in de regio Zuid-Nederland. Deelname is kosteloos, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan