HortiContact

14 februari t/m 16 februari 2023
Evenementenhal Gorinchem

HortiContact vindt dit jaar plaats op 14, 15 en 16 februari van 13:00 - 21:00 uur in Evenementenhal Gorinchem. HortiContact is een ontmoetingsplek voor professionals in de glastuinbouw. U ziet daar de nieuwste innovaties, doet nieuwe kennis op tijdens workshops en ontdekt de meest uiteenlopende oplossingen. 

Ontmoet ABAB

ABAB heeft jarenlange kennis en ervaring in de tuinbouw en agribusiness samengebracht in een multidisciplinair tuinbouw- en agribusinessteam. Onze specialisten kennen de markt over de volle breedte, volgen de ontwikkelingen op de voet en zijn op de hoogte van mogelijke kansen voor uw onderneming. Dit jaar staat onze stand in het teken van Arbeid. Ontmoet ABAB tijdens HortiContact op stand H108!

Standbemensing

Op dinsdagavond 14 februari kunt u vragen over onder andere het binden en boeien van uw personeel stellen aan Joost Snoeijen, senior adviseur personeelsmanagement.

Op woensdag 15 februari staat Bart Leusink, manager Salaris- en Personeelsdiensten, voor u klaar voor vragen omtrent het belonen van uw personeel. 

Op donderdagmiddag 16 februari is Inge Titulaer, senior jurist, aanwezig om uw vragen over de flexibele inzet van personeel te beantwoorden. 

Verder kunt u Mike Aldewereld (relatiemanager), Frank Buiks (relatiemanager), John Hopman (relatiemanager), René Boots (bedrijfsadviseur), Kevin van Susteren (accountant), Hans Jacobs (manager innovatie), Harald Teunissen (senior belastingadviseur), Marianne van Rooy (senior jurist), Monique van Lieverloo (marktmanager) en Eric Flinterman (relatiemanager) vinden op onze stand. 

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan
Volg ABAB op Facebook

Volg ABAB op Facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebookpagina
Volg ons nu