Op maandag 6 en dinsdag 7 maart 2023 vindt de Horecabeurs Goes plaats. Dé vakbeurs van het Zuidwesten voor professionals uit de horeca, recreatie en toerisme. Diverse (toe)leveranciers presenteren de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Tijdens de beurs is volop aandacht voor lokaal geproduceerde ingrediënten en streekproducten. Het belooft een mooie editie te worden.

Dé plek om elkaar te ontmoeten

Het belooft een mooie en positieve editie te worden in de Zeelandhallen in Goes. De beurs zet niet alleen de regio op de kaart, ook is zij een belangrijk platform om het bedrijfsleven en onderwijs met elkaar te verbinden. Ook dit jaar worden de populaire Cooking battles georganiseerd, dé horecavakwestrijden van Zeeland. Tijdens de twee beursdagen krijgen zowel professionals en leerlingen als mbo-studenten de kans om hun talent te laten zien aan een vakkundige jury.

Uw kansen en dromen

ABAB is ook vertegenwoordigd op de beurs. Op onze stand bespreken we graag uw kansen en dromen. Hoe zorgt u dat u het beste uit uzelf en uw onderneming haalt? En hoe buigt u bedreigingen om naar kansen? Wij dagen u graag uit!. Uiteraard adviseren wij u ook graag over uw bedrijfsvoering, financiën, personeel of andere zaken.

Bestel uw gratis entreetickets

De beurs is beide dagen geopend van 11.00 tot 19.00 uur. Bestel uw entreetickets voor gratis toegang.