Forward Farming 2022

10 oktober 2022
Schouwburg Concertzaal Tilburg

Ruimte om te ondernemen

Er is veel onzekerheid over de toekomst. De spagaat tussen politieke en maatschappelijke eisen en de bedrijfseconomische realiteit was nog nooit zo groot. Heeft u ook behoefte aan perspectief? Op maandag 10 oktober 2022 organiseert ABAB de derde editie van Forward Farming met als thema 'Ruimte om te ondernemen'. Laat u inspireren door de sprekers en wissel van gedachten met andere agrarische ondernemers!

Inspirerende sprekers

Oud-minister van landbouw Cees Veerman presenteerde onlangs het rapport 'Toekomst zoekt boer' met daarin nieuwe randvoorwaarden en ondersteuning om een duurzame landbouw mogelijk te maken. Hij doet aanbevelingen voor een toekomstbestendige verdeling van de schaarse ruimte, natuurherstel en duurzame productie van gezond voedsel.

Food futurist Chloé Rutzerveld deelt nieuwe manieren om voedsel efficiënter, gezonder en duurzamer te maken.

Ook dit jaar komen vernieuwende ondernemers aan het woord en neemt Rens de Jong de taak van dagvoorzitter op zich. De thema’s ondernemerschap en duurzaamheid zijn hem welbekend.

Programma

15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Diverse inspirerende sprekers
19.00 uur Walking dinner
21.00 uur Einde 

Aanmelden

Wij organiseren dit evenement voor klanten. Heeft u geen uitnodiging gehad, maar wilt u wel graag bij het congres aanwezig zijn? Vul dan het interesseformulier in. Deelname aan het evenement is kosteloos. Heeft u vragen? Neem dan contact op met uw aanspreekpunt bij ABAB of mail naar forwardfarming@abab.nl.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan
Volg ABAB op Facebook

Volg ABAB op Facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebookpagina
Volg ons nu