Webinar 'Fiscaal voordelig dividend uitkeren'

29 oktober 2019
online

De tarieven in de vennootschapsbelasting dalen de komende jaren, terwijl de tarieven van de aanmerkelijkbelangheffing (belasting in box 2) in de inkomstenbelasting juist stijgen. Door in te spelen op deze veranderingen en tijdig te plannen, kunt u belasting besparen. Bijvoorbeeld door uw dividenduitkeringen goed te plannen. Wilt u weten hoe? Meld u dan aan het voor het webinar 'Fiscaal voordelig dividend uitkeren' op 29 oktober om 16.00 uur. 

Belastingadviseur Bob Appels vertelt u tijdens dit gratis webinar waar u op moet letten bij dividenduitkeringen. Ook gaat hij in op de maatregelen die het kabinet treft om excessief lenen bij de eigen bv tegen te gaan en vertelt hij hoe u, door dividend uit te keren, schulden aan de eigen bv kunt verminderen. Ook zal hij de gevolgen van het nieuwe box 3-regime toelichten. 

Webinar kijken waar u wilt

Wij bieden u deze presentatie aan in de vorm van een webinar. U kunt dit op kantoor, thuis of ergens anders op uw computer of tablet bekijken. Ook kunt u via de chat vragen stellen. De inlogcodes ontvangt u op de dag van het webinar.

Achteraf (terug)kijken

Kunt u 29 oktober niet, maar heeft u wel interesse in het webinar? Meld u dan toch aan. Met uw inloggegevens kunt u het webinar namelijk ook achteraf bekijken.

Whitepaper Fiscaal voordelig dividend uitkeren in 2019

Dividend uitkeren in 2019

Fiscaal voordeel
Download het whitepaper
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan