Wet Pensioencommunicatie: de gevolgen voor u als werkgever

19 maart 2018
Online

Wij nodigen u van harte uit voor het webinar ‘De gevolgen van de Wet Pensioencommunicatie voor u als werkgever' op maandag 19 maart 2018 van 16.00 – 16.30 uur. Bart van de Wouw en Astrid Ridderhof, senior pensioenadviseurs bij ABAB Pensioenadvies, informeren u over de gevolgen van de Wet Pensioencommunicatie voor u als werkgever.

Nieuwe wetgeving voor pensioencommunicatie

Sinds juli 2015 is de Wet Pensioencommunicatie al van kracht. Maar door recente wijzigingen van de pensioenrichtleeftijd, de verlaging van fiscale grenzen voor de pensioenopbouw en de Wet Verbeterde Premieregelingen worden de gevolgen van deze wet voor u als werkgever steeds duidelijker. Wat en hoe moet u over de pensioenregeling aan uw werknemers communiceren? Wat doet de uitvoerder hierin (bedrijfstakpensioenfonds of verzekeraar), wat ligt er op het bordje van de werkgever en hoe kunt u deze verantwoordelijkheid invullen?

In dit webinar krijgt u inzicht in de nieuwe wetgeving die pensioencommunicatie tot een actueel onderwerp maakt. We gaan in op de consequenties hiervan voor u als werkgever en bespreken de vormen van pensioencommunicatie die u in uw bedrijf kunt implementeren.

Webinar kijken waar u wilt

Wij bieden u deze presentatie aan in de vorm van een webinar. U kunt het op kantoor, thuis of ergens anders via uw computer of tablet bekijken. Ook kunt u via chat vragen stellen.

Achteraf (terug)kijken

Kunt u 19 maart niet, maar heeft u wel interesse in het webinar? Meld u dan toch aan. Met uw inloggegevens kunt u het webinar namelijk ook achteraf bekijken.

We kijken uit naar uw deelname!

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan