Kennissessie 'Wet Arbeidsmarkt in balans' in Etten-Leur

2 oktober 2019
Turfschip, Etten-Leur

De wet Arbeidsmarkt in balans (WAB) is aangenomen door zowel de Tweede als de Eerste Kamer. Wat betekent dat voor uw flexibele schil? Wat verandert er aan het concept payrolling? En wat zijn de consequenties voor uw eigen personeelsbeleid? Wij nodigen u van harte uit voor de kennissessie waarbij we ingaan op deze en andere vragen.

Inzicht in het nieuwe arbeidsrecht

Tijdens deze bijeenkomst hoort u van ons team Arbeidsrecht alles wat u moet weten over het arbeidsrecht in 2019/2020. U wordt bijgepraat over de onderwerpen die voor iedere werkgever van belang zijn. Aan de hand van voorbeelden krijgt u inzicht in de nieuwe arbeidsrechtpraktijk. Want wat  betekent de WAB voor uw organisatie? Onderwerpen die onder andere behandeld worden:

  • De wet Arbeidsmarkt in balans en de gevolgen voor flexibele arbeid;
  • De toekomst van payrolling;
  • De positie van de zzp’er en andere vormen van werk (platformeconomie).

Wij ontvangen u graag in Etten-Leur vanaf 13.30 uur voor een interactieve bijeenkomst. De kennissessie start om 13.45 uur en eindigt omstreeks 16.00 uur. Tijdens de sessie is er voldoende ruimte om uw eventuele vragen te beantwoorden.

Andere locatie

Komt een andere datum of een locatie dichter in de buurt beter uit? Wij geven deze kennissessie ook op donderdag 3 oktober in Rosmalen. 

Meld u nu aan

Wilt u graag bij de kennissessie aanwezig zijn? Meld u dan direct aan via onderstaande button. Deelname is kosteloos. 

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan