Jaarlijkse bijeenkomst Tuinbouw

29 januari 2019
Etten-Leur en Deurne (5 februari)

Deze bijeenkomst organiseren we op twee locaties: in het Turfschip in Etten-Leur op 29 januari en in het Fletcher Hotel Restaurant Willibrordhaeghe in Deurne op 5 februari 2019.

We nodigen u van harte uit om samen met collega's in de branche, het jaar te starten met een bijeenkomst over de toekomst van tuinbouw. Frank Kuijpers, belastingadviseur bij ABAB, geeft u meer inzicht in het belang van financiële planning. Wanneer is het voor u belangrijk om een financieel plan op te stellen? Welke kansen kunt u op die manier benutten?
Daarnaast hoort u het verhaal van gastspreker Henri Potze, succesvol ondernemer met meer dan tien duurzame ondernemingen. In 2015 richtte hij Benefits of Nature op en hij is eigenaar van merken als Fair Flora, Greenhouse Marketeers en Bamboo Village Uganda. Potze is ervan overtuigd dat bedrijven met onvoldoende transparantie over vijf jaar geen bestaansrecht meer hebben.

Wilt u bij deze bijeenkomst aanwezig zijn maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met uw relatiemanager of stuur een mail naar evenementen@abab.nl.

 

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan