Horecabeurs Goes

18 maart 2019 t/m 19 maart 2019
Zeelandhallen, Goes

Op maandag 18 en dinsdag 19 maart 2019 vindt de Horecabeurs Goes plaats. Dé vakbeurs van het Zuidwesten voor professionals uit de horeca, recreatie en toerisme. Diverse (toe)leveranciers presenteren de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan deze beurs. 

Dé plek om elkaar te ontmoeten

De Zeelandhallen in Goes beloven deze editie sfeervoller te zijn dan ooit met ruim 10.000 m2 beursoppervlakte verdeeld over de Noordzeehal en de Westerscheldehal. De beurs zet niet alleen de regio op de kaart, ook is zij een belangrijk platform om het bedrijfsleven en onderwijs met elkaar te verbinden.

Dit jaar organiseert Foodlab Zeeland voor de vijfde keer de populaire Cooking battles: de strijd om de Zeeuwse Mossel Trofee en de Zilte Bokaal. Dé horecavakwedstrijden van Zeeland! Tijdens de twee beursdagen krijgen zowel leermeesters & leerlingen als MBO-studenten de kans om hun talent te laten zien aan een vakkundige jury.

De beurs is beide dagen geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Toegang tot de beurs is kosteloos.

Ontmoet ABAB

ABAB Accountants en Adviseurs is ook vertegenwoordigd op de beurs. Wij adviseren u graag over uw bedrijfsvoering, financiën, personeel of andere zaken.