Contacta 2022

8 november t/m 10 november 2022
Zeelandhallen, Goes

De regio Zuidwest-Nederland en Vlaanderen kenmerkt zich door waterwegen, logistieke knooppunten, landsgrenzen, industrie en uitgestrekte gebieden. Dit biedt volop kansen en ruimte voor import en export, energietransitie, bedrijfsontwikkeling en innovatie. Kom samen met andere ondernemers en maak nieuwe contacten. Laat u informeren en inspireren tijdens het zakelijke netwerkevent Contacta op 8, 9 en 10 november.

Een succesvolle toekomst

Contacta is hèt netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. U komt er in contact met bedrijven, organisaties en overheden die u bij uw volgende stap naar een succesvolle toekomst kunnen ondersteunen en/of adviseren.  

Thema 2022: Een nieuwe balans

Veel ondernemers hebben de afgelopen drie jaar in snel tempo hun bedrijfsmodel moeten aanpassen. Sommige bedrijven hebben een ware transitie ondergaan. Tijdens Contacta 2022 wordt u uitgedaagd om met andere ondernemers in gesprek te gaan over een nieuwe balans en elkaar te helpen waar nodig. Ook de jongere generatie is dit jaar groter dan ooit verbonden via verschillende opleidingen, jonge professionals oriënteren zich op de arbeidsmarkt en zijn benieuwd of hun toekomst bij een mooie onderneming in Zeeland kan liggen.  

Mooi programma

Het netwerkevent bevat een bomvol programma met workshops waarin u als ondernemer handvaten krijgt om u te versterken.  Inspirerende sprekers met boeiende verhalen die tot de verbeelding spreken, of gewoon gezellig een borrel drinken met collega's of opdrachtgevers. Elkaar laten groeien, kennis verrijken, mogelijkheden verkennen. Dat staat dit jaar centraal.

Ontmoet ons op Contacta

Bezoek onze stand op het Zeeuws-Vlaams plein. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om samen te kijken hoe u een nieuwe balans kunt vinden als ondernemer en met uw organisatie. 

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan