Co-creatietafels: doet u mee?

Samen met andere ondernemers waarde creëren door co-creatie

Meer dan ooit tevoren moet u krachten bundelen. Zonder samenwerking geen verandering of vooruitgang. Hoe? Door de inzet van co-creatie. Samen met experts en stakeholders komt u snel tot nieuwe kansen, wat leidt tot innovaties die uw onderneming of organisatie en de wereld beter maken. Maar hoe moet u beginnen? En hoe vindt u de juiste partners die met u mee willen denken? De co-creatietafels is voor u de eerste start.

Wat is een co-creatietafel?

Een co-creatietafel bestaat uit een groep van acht ondernemers die door middel van luisteren, praten en doen snel tot nieuwe kansen komen. En zo samen nieuwe waarde creëren. Een co-creatie vraagstuk staat centraal binnen de groep. Een vraagstuk kan zeer divers zijn. U wilt simpelweg meer verdienen, uw dienstverlening verbeteren, de kans op fouten verkleinen of de doorlooptijd van innovatie verkorten. Daarnaast sluiten ondernemers aan met verschillende expertises die mee kunnen denken en wellicht als partner kunnen fungeren. Samen met andere ondernemers slaat u de handen ineen om samen te innoveren.

U komt minimaal vijf keer per jaar bij elkaar onder begeleiding van James Veenhoff, expert op het gebied van co-creatie en een moderator. De bijeenkomsten vinden plaats op locatie bij de ondernemers.

Meer weten of meedoen?

Hebben we uw interesse gewekt en wilt u ook graag met collega-ondernemers aan de slag met co-creatie? Meld u nu aan via het aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan