Waarom een jaarcongres Forward Thinking?

2 februari 2021
Artikel

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Om als ondernemer te kunnen overleven, moet u mee met de ontwikkelingen. Dat vereist visie, inzicht en een vooruitziende blik. Om inspiratie te bieden en gelegenheid te creëren om met andere ondernemers hierover van gedachten te wisselen, organiseert ABAB Accountants en Adviseurs op 31 maart 2022 het jaarcongres 'Forward Thinking'. Zorg dat u er bij bent!

Waarom een jaarcongres Forward Thinking?

Ronald Meijers, voorzitter raad van bestuur van ABAB Accountants en Adviseurs: "Vanuit onze rol als adviseur merken wij dat veel ondernemers in de dagelijkse praktijk te weinig stilstaan bij de langetermijnstrategie. Het gaat dan niet alleen om de financieel-gerelateerde graadmeters en bijvoorbeeld het voorsorteren op een bedrijfsoverdracht. Onze betrokkenheid gaat verder. Wij willen een sparringpartner zijn die ondernemers niet alleen helpt succesvol te worden, maar ook succesvol te blijven. Dat doen wij door regelmatig in gesprek te gaan over onder andere ontwikkelingen die impact hebben op het bestaande verdienmodel en kritische vragen te stellen met het oog op de toekomst." 

Wij willen een sparringpartner zijn die ondernemers niet alleen helpt succesvol te worden, maar ook succesvol te blijven

Het organiseren van het congres 'Forward Thinking' sluit hierbij perfect aan. We bieden ondernemers 'food for thought' op het gebied van toekomstgericht ondernemen en creëren de gelegenheid om met andere ondernemers hierover in gesprek te gaan. Op die manier willen we een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het ondernemersklimaat van de regio.

aanmelden evenement ABAB

Wilt u inspiratie en tips opdoen over groei, innovatie en toekomstgericht ondernemen?

Meld u aan voor het ABAB jaarcongres Forward Thinking!
Meer over het ABAB jaarcongres Forward Thinking
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan