U kunt pas voor een ander zorgen als u goed voor uzelf zorgt!

4 februari 2020
Blog

Een familiebedrijf overdragen is vaak een emotioneel proces. Allerlei gedachten dwarrelen door uw hoofd. Die gedachten kunnen u besluiteloos maken, waardoor u de overdracht voor u uit blijft schuiven.

Portretfoto van Carla van Overveld
Neem contact op met:
Carla van Overveld-Renne Financieel planner
mensen praten over financiële planning

Als ondernemer in een familiebedrijf heeft u meerdere petten op. U bent immers vader, echtgenoot, bij samenwerkingsverbanden broer of zus en u dient het belang van uw onderneming. Niet eenvoudig, u wilt het immers voor iedereen goed doen, toch?

Mijn tip zou zijn: start vanuit uzelf! U kunt immers pas voor een ander zorgen als u goed voor uzelf zorgt.

Financiële planning geeft inzicht

Een financiële planning helpt om het proces van een bedrijfsoverdracht te starten. U krijgt daardoor inzicht in uw huidige en toekomstige financiële positie. Pas als u weet wat u voor uzelf nodig heeft, kunt u richting uw opvolger aangeven wat het bedrijf voor u moet opleveren om van een onbezorgde financiële oudedag te genieten. Misschien heeft u wensen voor uw andere kinderen, waarmee ook rekening gehouden kan worden.

Kortom, een financiële planning geeft u inzicht en helpt u om uw gedachten te ordenen en stap voor stap naar de bedrijfsoverdracht toe te werken. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over financiële planning? Neem dan contact op met Carla van Overveld, financieel planner, via telefoonnummer 0165-531356 of stuur Carla een e-mail

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Carla
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan