Twee nieuwe leden raad van commissarissen ABAB

14 december 2021
Artikel

Arnout Traas is sinds oktober 2021 de nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen (RvC) van ABAB. Ellen Schuit is aangeschoven als lid van de RvC. Zij volgen hiermee Frans van Dijck en Joris van Waes op die door het bereiken van het einde van de zittingstermijn geen deel meer uitmaken van de RvC.

Logo van ABAB
Neem contact op met:
ABAB
Twee nieuwe leden raad van commissarissen ABAB

Arnout Traas werkte van 2001 tot 2011 bij FrieslandCampina, onder andere als directeur M&A. Daarna was hij tot april 2020 de CFO bij ForFarmers. Hij is naast voorzitter van de RvC van ABAB ook lid van de RvC van Heijmans, voorzitter van de RvC bij Vreugdenhil Dairy Foods en co-coördinator van de CFO-opleiding aan de Vrije Universiteit. “Het geeft mij veel energie om te kijken hoe we als RvC de raad van bestuur kunnen ondersteunen in het succesvol positioneren van ABAB in de markt.”

Ellen Schuit werkte jaren voor Randstad en Capgemini, onder meer als HR-directeur en Talent & Learning Director. Per 1 januari 2022 treedt ze toe als partner tot Future Women X. “Ik zie het als mijn taak om de RvB scherp te houden, te inspireren en met hen te sparren over thema’s, vanuit vertrouwen en samenwerking. Ik hoop in deze functie te bereiken dat ABAB een talentenmagneet wordt op de arbeidsmarkt. Een organisatie waar mensen graag werken, zich kunnen ontwikkelen, met inspirerende en menselijke leiders.”

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail ABAB
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan