Stage lopen bij ABAB

12 februari 2018
Artikel

Ben je op zoek naar een stageplaats, afstudeeropdracht of werkstudentschap binnen een proactieve en multidisciplinaire organisatie? ABAB biedt je de mogelijkheid om binnen onze organisatie werkervaring op te doen of een afstudeeropdracht uit te voeren.

 

 

Melanie Remie - Coppens
Geschreven door:
Melanie Remie-Coppens Recruiter
nog aanpassen

Begeleiding

We vinden het belangrijk dat studenten al tijdens hun studie praktijkervaring kunnen opdoen. Goede begeleiding is dan onmisbaar. Daarom nemen onze ervaren collega's dat heel serieus, tijdens jouw stage- of afstudeerperiode.

Als je stage loopt bij ABAB, maak je in de praktijk kennis met jouw vakgebied. Ook leer je hoe het is om zelf werkzaamheden te verrichten en deadlines te halen. Van deze ervaring profiteer je niet alleen nu, maar ook later als je daadwerkelijk de arbeidsmarkt betreedt.

Uiteraard ontvang je een stagevergoeding.

Meer weten over onze stages?

Heb je interesse in een stageplaats bij ABAB? Kijk dan bij het actuele stage-overzicht en solliciteer direct. Is er geen stageplaats beschikbaar binnen je regio of functiegebied? Aarzel dan niet om een open sollicitatie sturen of neem vrijblijvend contact met ons op. Wie weet kunnen we toch iets voor je betekenen.

We zijn nu op zoek naar:

ABAB verzorgt ook gastcolleges, meeloopdagen en informatiedagen op scholen. Wil je meer weten hierover? Neem dan telefonisch contact met onze Recruiter, Melanie Remie.

Ben je klaar met je studie? Bekijk dan onze vacatures!

Neem contact op en vraag ons naar de mogelijkheden!

Mail Melanie
Melanie Remie - Coppens
Recruiter
Bel
013-4647274