Samen met award winnend PrimeGlobal zorgt ABAB voor optimale ondersteuning internationale klanten

8 oktober 2020
Artikel

ABAB is onderdeel van PrimeGlobal om met behulp van dit internationale netwerk internationale klanten nog beter te kunnen ondersteunen. PrimeGlobal is een wereldwijd  samenwerkingsverband voor onafhankelijke accountantskantoren en heeft onlangs twee belangrijke wereldwijde awards gewonnen. Het winnen van deze prijzen onderschrijft de waarde van dit netwerk.

Portretfoto van Jeroen Geers
Neem contact op met:
Jeroen Geers Belastingadviseur
Landkaart met vlaggen waar PrimeGlobal actief is

Samenwerken voorop

PrimeGlobal heeft de Association of the Year en Sustainable Organization of the Year award gewonnen. De winst is toe te schrijven aan de effort die gestoken is om in de afgelopen zes maanden PrimeGlobal-ledenfirma's meer dan ooit samen te laten werken. De focus lag op aanpassen, anticiperen en gefocust blijven op het ondersteunen van klanten door gebruik van het wereldwijde netwerk. Het team van PrimeGlobal heeft hard gewerkt om dit mogelijk te maken, door onder andere diverse online evenementen, best practices en kennisdeling.

Zo kan ABAB klanten nog beter van dienst zijn

Jeroen Geers, ABAB International: “Het belang van PrimeGlobal en het netwerk van lidfirma’s heeft de erkenning gekregen die ze verdienen bij het winnen van deze twee zeer gewilde wereldprijzen. Om klanten in deze uitdagende tijd goed te ondersteunen is het belangrijk om over de juiste kennis en expertise te beschikken. Door ons lidmaatschap bij PrimeGlobal hebben we toegang tot de deskundigheid en middelen van de beste lokale kantoren in landen over de hele wereld. Dat stelt ons in staat om onze internationale klanten in deze moeilijke tijd nog beter van dienst zijn met deskundig en op maat gesneden advies. Nu en straks bij het herstel. Ons contact met lidfirma’s is heel goed. De persoonlijke relatie staat te allen tijde voorop. Ondanks dat fysieke evenementen niet mogelijk zijn, zijn de leden met elkaar in contact gebleven. PrimeGlobal heeft dit perfect gefaciliteerd.”

Over PrimeGlobal

PrimeGlobal behoort tot de vijf grootste samenwerkingsverbanden van onafhankelijke accountantskantoren wereldwijd en bestaat uit 288 zeer succesvolle onafhankelijke openbare accountantskantoren met een gezamenlijke jaaropbrengst van meer dan USD 2,93 miljard. De onafhankelijke accountantskantoren die lid zijn van PrimeGlobal tellen wereldwijd samen 2.159 partners, 24.111 werknemers en 852 kantoren in 90 landen. PrimeGlobal biedt haar leden instrumenten en middelen waardoor ze uitstekende accountancy-, audit-, fiscale en managementdiensten kunnen verlenen aan klanten over de hele wereld. Via PrimeGlobal hebben de onafhankelijke accountantskantoren die lid zijn de kracht en mogelijkheden van een grote, wereldwijde organisatie met technische diepgang en een geografisch bereik dat voor een lokaal kantoor niet haalbaar zou zijn.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoe ABAB u kan ondersteunen bij uw internationale vraagstukken? Neem contact op met Jeroen Geers, manager belastingadvies, via telefoonnummer 013-4647288 of stuur Jeroen een mail.

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Jeroen
Portretfoto van Jeroen Geers
Belastingadviseur
Bel
013-4647288
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan