Programma Forward Thinking 2019

9 januari 2019
Artikel

Op donderdag 28 maart vindt het ABAB jaarcongres Forward Thinking voor de 4e keer plaats met als thema 'The key to innovation!'. Het programma is bekend. Naast twee topsprekers, komen ook drie innovatieve ondernemers aan het woord. 

Michiel Muller en Gijs van Wulfen sprekers op Forward Thinking

Topsprekers Michiel Muller en Gijs van Wulfen

Ondernemer Michiel Muller heeft meerdere innovatieve concepten uitgebouwd tot (inter)nationale successen. Nu verovert hij met onlineboodschappen-bezorger Picnic razendsnel de markt. Michiel laat het businessmodel achter zijn ondernemingen zien. Gijs van Wulfen is wereldwijd een autoriteit op het gebied van innovatie. Zijn beproefde innovatiemethode wordt op zes continenten toegepast. Hij gaat in op ons eigen gedrag, dat vaak de oorzaak is waarom innovatie zo slecht van de grond komt.

Innovatieve ondernemers aan het woord

Dagvoorzitter Rens de Jong gaat in gesprek met drie innovatieve ondernemers. Hoe passen zij innovatie toe binnen hun organisatie?

  • PAL-V is het toonbeeld van innovatief en toekomstgericht ondernemen. Het bedrijf ontwikkelde de eerste vliegende auto.
  • De Nederlandse autobouwer Lightyear heeft de meest aerodynamische productieauto ontworpen. De startup ontwikkelt een elektrische gezinsauto met geïntegreerde zonnecellen in het dak. De crossover coupé wordt eind 2020 geleverd en zal een actieradius van 800 km hebben.
  • Familiebedrijf Maan Group is het bedrijf achter drie werkmaatschappijen met allen één ding gemeen: lijmtechnologie. Waar de werkmaatschappijen zich focussen op klant, kwaliteit en efficiëntie is de Maan Group de innoverende en faciliterende motor achter al deze bedrijven. “Innovatie is het bestaansrecht van ons bedrijf.”

Programma

Het programma begint om 16.00 uur en wordt om 18.30 uur afgesloten met een walking dinner. Tijdens het walking dinner heeft u tot 20.30 uur de mogelijkheid om te netwerken en nieuwe contacten te leggen voor de toekomst. Het congres vindt plaats in de Concertzaal van Theaters Tilburg.

 

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan