Personeelshandboek Horeca à la carte

29 oktober 2019
Artikel

In de horeca is het hollen of stilstaan. Veel horecabedrijven gaan doorgaans volledig op in het uitvoeren van hun dagelijkse kernactiviteiten. Vaak is er te weinig tijd en ruimte om medewerkers goed op de hoogte te brengen van alle regels. Zeker in het hoogseizoen, als het extra druk is en er veel tijdelijke krachten in uw bedrijf werken.

Portretfoto van Corry Verhoeven
Geschreven door:
Corry Verhoeven Senior adviseur personeelsmanagement
Man en vrouw bestellen van menukaart

Het is belangrijk dat een nieuwe medewerker op de hoogte is van uw bedrijfsvisie, de normen en waarden in het bedrijf en het gedrag dat daarbij hoort. Alleen dan kan hij tot de beste prestaties komen en optimaal bijdragen aan de realisatie van uw bedrijfsdoelstellingen.

Een professioneel opgesteld handboek

Met het Personeelshandboek Horeca à la carte kunt u uw medewerker op een snelle, efficiënte wijze kennis laten maken met uw bedrijf. Het Personeelshandboek Horeca à la carte is opgedeeld in drie onderdelen:

  1. Personeelshandboek Horeca
  2. Fiscale screening door specialist
  3. Verzuimprotocol

In het personeelshandboek staan de bedrijfsregels, voorschriften en procedures, zodat alle medewerkers hiervan op de hoogte zijn. De fiscale screening zorgt ervoor dat u kosten bespaart, omdat u als werkgever gebruik kunt maken van fiscale mogelijkheden, zoals  de werkkostenregeling. Een verzuimprotocol geeft de wettelijke kaders weer en helpt u om een goed dossier op te bouwen en loonsancties te voorkomen.

Met het Personeelshandboek Horeca à la carte heeft u een professioneel opgesteld handboek tot uw beschikking.

Wilt u meer weten over het Personeelshandboek Horeca à la carte? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Corry
Portretfoto van Corry Verhoeven
Senior adviseur personeelsmanagement
Bel
06-51367591
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan