Opleiding & ontwikkeling

13 februari 2018
Artikel

Werken bij ABAB betekent werken in een uitdagende werkomgeving. Wij zorgen ervoor dat jouw talenten optimaal worden benut. Je krijgt de ruimte om eigen initiatief te tonen, jezelf te ontplooien, door te groeien en jouw ambitie waar te maken. 

Opleiding & ontwikkeling

In ruil daarvoor verwachten we, dat jij jezelf continu ontwikkelt. Binnen je vakgebied en op het gebied van communicatieve en sociale vaardigheden. Deze vaardigheden scoren bij ons namelijk minstens zo hoog. We stippelen samen met jou loopbaanontwikkelingspaden uit en kiezen op basis van jouw wensen opleidingen en vervolgstappen die bij jou passen.

Opleidingsprogramma dat bij jou past

ABAB kent verschillende opleidingsprogramma’s afhankelijk van de loopbaanfase waarin je verkeert en bij welke discipline je werkzaam bent. Denk hierbij aan het Young Professional Programma (YPP) voor assistent-accountants in opleiding tot accountant. Tijdens dit zesjarige programma wordt zowel aandacht besteed aan de vakinhoudelijke ontwikkeling als aan de persoonlijke ontwikkeling. Ook kent ABAB een ABAB Academy voor onze fiscale disciplines. Voor al onze managers en directeuren hebben we een change leaders programma, een MD-programma voor aankomend leidinggevend talent en nog diverse andere opleidingsprogramma’s die op maat worden aangeboden.

Ontwikkeling van medewerkers staat bij ABAB voorop

Wij investeren in de individuele ontwikkeling van onze medewerkers. Afhankelijk van jouw leerdoel en ambitie wordt er op maat een passende cursus of opleiding aangeboden. Naast collectieve en individuele opleidingen en cursussen hanteren wij in het kader van duurzame inzetbaarheid een leeftijdsbewust personeelsbeleid. Voor iedere loopbaanfase bieden we je passende ondersteuning. Dit varieert van het aanbieden van een loopbaanscan tot het begeleiden van jou (en jouw partner) naar jouw pensioen.

Duurzame inzetbaarheid

We hebben een leeftijdsbewust personeelsbeleid, gericht op duurzame inzetbaarheid. Dit wordt voor een deel gesubsidieerd door het Europees Sociaal Fonds. Voor iedere loopbaanfase bieden we je passende ondersteuning. Dit varieert van het aanbieden van een loopbaanscan tot het begeleiden van jou (en je partner) naar je pensioen.

ESF