Nieuw jaar: bepaal uw koers

14 januari 2022
Blog

Het nieuwe jaar 2022 is net begonnen. Een goed moment om weer eens na te denken waarop u komend jaar de focus gaat leggen. Er zijn vast weer genoeg uitdagingen voor u als ondernemer.

Rik Schippers
Neem contact op met:
Rik Schippers Senior relatiemanager
Nieuw jaar: bepaal uw koers

Misschien wilt u investeren in een nieuw pand of locatie. Of vraagt u zich af hoe en waar u nieuwe medewerkers kunt vinden en hoe u hen kunt binden aan uw bedrijf. Ongetwijfeld spelen de hoge energie- en grondstofprijzen een rol: wat is uw kostprijs en hoe gaat u het gesprek hierover aan met uw afnemers? Daarnaast blijft de coronacrisis en de gevolgen daarvan ons ook in 2022 nog parten spelen.  

Bepaal uw strategie

Al deze zaken kunnen ook op uw pad komen. Afhankelijk van de specifieke sector waarin u werkt, zal het ene onderwerp meer aandacht vragen dan het andere. Een duidelijke strategie kan u hierbij helpen. Focus op een bepaald onderwerp en breng verschillende scenario’s in beeld. Zo kunt u afgewogen keuzes maken.

Waar nodig bijsturen

Door regelmatig meetmomenten in te bouwen en stil te staan bij de voortgang van de ontwikkelingen binnen uw bedrijf en op de markt, kunt u waar nodig bijsturen. Dit lijkt eenvoudig, maar de ervaring leert dat we ons te veel laten leiden door de waan van de dag. Het is echt belangrijk om periodiek te kijken waar u staat. Ligt u nog op koers? Zo kunt u, waar nodig, tijdig bijsturen.  

Kom in actie!

Stel het maken van plannen niet uit. Wat is uw strategie? Waarop gaat u zich komend jaar focussen, met als doel om succesvol te zijn? Bent u nog wel op koers? Ik maak graag een afspraak met u, om hier samen met u een boompje over op te zetten. Neem voor meer informatie of advies over het bepalen van uw koers contact op met Rik Schippers, relatiemanager tuinbouw, via telefoonnummer 06-82520308 of stuur Rik een e-mail.

Wilt u meer weten over het bepalen van uw koers? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Rik
Volg ABAB op Facebook

Volg ABAB op Facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebookpagina
Volg ons nu
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan