Ervaringen van collega's

7 november 2017
Artikel

Lees meer over onze organisatie, onze manier van werken en de belofte aan onze klanten. En hoor van (misschien wel) jouw toekomstige collega's waarom zij destijds kozen voor ABAB en waar zij dagelijks plezier uit halen in hun werk.

Ervaringen van medewerkers

Persoonlijk, helder en proactief

Bij ABAB vinden we het belangrijk om er voor onze klanten te zijn. Uiteraard op het moment dat ze onze hulp inschakelen. Maar zeker ook op het moment daarvóór. We willen proactief handelen zodat we de allerbeste service leveren. Onze adviezen zijn helder en ons contact is persoonlijk.

De belofte aan onze klanten

Klanten verwachten dat wij hen ontzorgen. Dat we proactief helpen om groeikansen te realiseren. Onze informatie en ons advies is toegankelijk, helder en begrijpelijk. Daar ligt onze toegevoegde waarde. We vallen in positieve zin op door onze persoonlijke manier van werken.

Het voordeel van een klantgerichte organisatie

ABAB is een allround accountancy- en adviesorganisatie met een brede dienstverlening. Je werkt vanuit je eigen specialisme, maar je bent ook vaak betrokken bij andere specialismen. Als team bereiken we samen het beste resultaat.

Overleg in een kantoor

 

Wat mag jij van ons verwachten?

Bij ABAB vinden we vrijheid, verantwoordelijkheid en collegialiteit ontzettend belangrijk. We willen dat je met plezier bij ons werkt en dat je je bij ons thuis voelt. Daarom bieden we je een uitdagende werkomgeving met mooie kansen.

Informele sfeer

Onze organisatie heeft een open, informele werksfeer. We houden van duidelijkheid, vriendelijkheid en van no-nonsense. Plezierig werken en persoonlijke aandacht, daar draait het bij ons om.

Balans tussen werk en privé

Je ontvangt bij ABAB een prima salaris en profiteert van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien hebben we oog voor een goede balans tussen werk en privé. Werken in een uitdagende werkomgeving, waar aandacht is voor jou.