Een duurzame samenwerking als basis voor resultaat

24 november 2022
Artikel

Ondernemer in de topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen? ABAB gaat een duurzame samenwerking met u aan. Zo kunt u zich richten op ondernemen.

Mike Aldewereld
Neem contact op met:
Mike Aldewereld Relatiemanager tuinbouw
Een duurzame samenwerking als basis voor resultaat

Duurzame samenwerking ABAB en topsector Tuinbouw en Uitgangsmaterialen

Tuinbouw en Uitgangsmaterialen levert als topsector een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse economie. Het is een dynamische sector die grote diversiteit kent. Duurzaamheid speelt een belangrijke rol. We zien steeds verdergaande (product)innovaties, samenwerking in de keten en nieuwe afzetkanalen. Als ondernemer in deze sector is de dagelijkse aandacht voor uw product en personeel niet meer voldoende. U moet in staat zijn om vooruit te kijken om succesvol te blijven. Wij ondersteunen u hierbij op een efficiënte en eenvoudige manier. Zo kunt u zich richten op ondernemen.

Sparringpartner in de (internationale) tuinbouwketen

ABAB heeft jarenlange kennis en ervaring in de sector samengebracht in een multidisciplinair team voor tuinbouw en uitgangsmaterialen. Voor iedere subsector in de tuinbouw hebben we een gespecialiseerde relatiemanager. En ook onze vaktechnische specialisten op het gebied van administratie, belastingen, subsidies, personeelszaken, juridische zaken, ruimtelijke ordening en huisvesting, zijn thuis in de tuinbouw. Onze adviseurs kennen de sector over de volle breedte én de keten van producent tot afnemer. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en zijn op de hoogte van mogelijke kansen voor uw onderneming. Wij ondersteunen u, waar mogelijk proactief, bij alle branchespecifieke en bedrijfseconomische vraagstukken tot zelfs over landgrenzen heen.

Binnen ons team heeft u een eigen contactpersoon. Een sparringpartner die uw tak van sport kent. Hij is uw eerste en vaste aanspreekpunt bij al uw vraagstukken. Hij houdt u een spiegel voor en denkt mee over toekomstige ontwikkelingen, uw strategie en ondernemerschap. Waar nodig schakelt hij de juiste ABAB specialist in om u de beste oplossing te bieden. Ook verzorgen wij rondetafelbijeenkomsten, waarin ondernemers naar een hoger niveau getild worden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze tuinbouwspecialisten hebben kennis van sierteelt, veredeling, groenteteelt (zowel vollegrond als glas), boomkwekerij, fruit (hard en zacht) en paddenstoelenteelt. Neem contact op met:
Eric Flinterman, 06-53945987
Frank Buiks, 06-51764930
Mike Aldewereld, 06-51084024
John Hopman, 06-13134460

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Mike
Mike Aldewereld
Relatiemanager tuinbouw
Bel
06-51084024
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan
Volg ABAB op Facebook

Volg ABAB op Facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebookpagina
Volg ons nu