De mogelijkheden van zonne-energie binnen uw bedrijf

7 maart 2019
Artikel

Zonne-energie als alternatieve energiebron neemt een grote vlucht. Van zonnepanelen op het dak tot de ontwikkeling van zonneparken op landbouwgrond. Wat kan zonne-energie betekenen voor uw bedrijf? Overweegt u zonnepanelen op het dak van uw bedrijfsgebouwen te leggen of bent u benaderd door een projectontwikkelaar voor de realisatie van een zonnepark? Onlangs organiseerde ABAB Accountants en Adviseurs op diverse plaatsen bijeenkomsten over de mogelijkheden van zonne-energie.

Portretfoto Marianne van Rooy
Neem contact op met:
Marianne van Rooy Jurist ondernemingsrecht
Zonnepark

Onze specialisten gaan tijdens de bijeenkomsten in op de financiële gevolgen van de aanschaf van zonnepanelen. ABAB ontwikkelde hiervoor een zonnepanelencheck. Die geeft inzicht in de kosten en opbrengsten van een installatie en de terugverdientijd. Daarbij wordt rekening gehouden met fiscale regelingen en subsidies.

Presentatie zonne-energie

Een zonnepark kan in veel gevallen kansen bieden. Houdt u dan wel rekening met de fiscale en juridische gevolgen van een zonnepark! Bent u als ondernemer geïnteresseerd in de mogelijkheden binnen uw bedrijf? Neem dan contact op met Arjan Stals, Marianne van Rooy of uw contactpersoon bij ABAB.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zonne-energie? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Marianne
Portretfoto Marianne van Rooy
Jurist ondernemingsrecht
Bel
013-4647117
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan