'De dienstverlening van ABAB gaat tijdens de coronacrisis gewoon door'

3 april 2020
Referentie

In heel Nederland worden maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook ABAB Accountants en Adviseurs houdt zich strikt aan de richtlijnen en adviezen van de overheid. Zij beperken voorlopig het aantal fysieke contacten van medewerkers met elkaar en relaties tot het minimum. Dit betekent dat overleggen en afstemming telefonisch, via de e-mail of op andere wijze digitaal plaatsvinden. Het ophalen of afgeven van bescheiden verloopt contactloos. 

In gesprek met:
Chiel Tassche, Tassche Melkvee
'De dienstverlening van ABAB gaat tijdens de coronacrisis gewoon door'

Nieuwe manier van werken

Een nieuwe manier van werken dus en dat is even wennen, maar over het algemeen is ABAB goed in staat om de dienstverlening op afstand uit te voeren. Dat ervaarde Chiel Tassche van Tassche Melkvee ook. “De dienstverlening van ABAB gaat tijdens de coronacrisis gewoon door. Zo heb ik laatst met mijn ouders via Skype een bedrijfsplan besproken met bedrijfsadviseur Erik van Gorp en onze relatiemanager Karel Verhappen. Erik deelde zijn beeldscherm met ons en kon met zijn muis aangeven over welke cijfers hij het had, terwijl hij het plan aan ons uitlegde.” 

Skype-gesprek

Ook bedrijfsadviseur Erik van Gorp is te spreken over deze nieuwe manier van communiceren: “Ik kijk erg positief terug op dit gesprek. Het is even wennen, maar een videogesprek komt in veel opzichten in de buurt van een gesprek aan de keukentafel. Toch zal Skype nooit een ‘echt’ gesprek kunnen evenaren. Het biedt ons voor nu mooie mogelijkheden om ons advieswerk voort te zetten. Ik ben ervan overtuigd dat ik de ervaringen die ik nu opdoe, met onder andere Skype, ook ga gebruiken als de coronamaatregelen achter de rug zijn.” 

Erik van Gorp op de laptop

Een aanrader

Tassche heeft naast Skype ook via e-mail, WhatsApp en de telefoon contact met ABAB. Hij raadt deze manier van communiceren ook andere agrarische ondernemers aan: “Het kost voor een ondernemer minder tijd om toch hetzelfde te bespreken. Ook is het efficiënter, omdat adviseurs geen reistijd hebben. Al met al een win-winsituatie volgens ons.”

Meer weten?

Neem dan contact op met Erik van Gorp, senior bedrijfsadviseur, via telefoonnummer 040-2942632 of stuur Erik een e-mail.

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Erik
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan