Anticiperen op veranderingen

7 februari 2020
Blog

Misschien heeft u al het een en ander in de media vernomen over het recentelijk gepubliceerde rapport ‘In wat voor land willen wij werken?’ van de commissie Borstlap. Dit rapport beschrijft uitvoerig de rechtsbescherming van de kwetsbare werknemer in onze samenleving. Wordt in dit verhaal echter wel voldoende aandacht besteed aan de vragen en onzekerheden waarmee u als ondernemer in de agribusiness de komende jaren te maken krijgt? 

Portretfoto van Rob de Kroon
Neem contact op met:
Rob de Kroon Senior relatiemanager
twee mannen in gesprek

Personeelsbeleid herzien

In tijden van onzekerheid over de halvering van de sector, stikstofproblematiek en PFAS-normen is het lastig om te bepalen in hoeverre u uw medewerkers zekerheid kunt geven. Toch is het van belang dat u wel al op bovenstaande zaken anticipeert. Met de invoering van de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) per 1 januari 2020 en het mogelijk afbouwen van de fiscale voordelen van zzp’ers wordt de inzet van flexibele arbeid immers zwaarder belast. Dit betekent dat voor u nu de tijd rijp is om uw personeelsbeleid, waar nodig, te herzien en bij toekomstige aanname van medewerkers de juiste keuze te maken.

Hoe kunt u in deze tijden van onzekerheid de juiste mensen aan u blijven binden en toch tijdig anticiperen op mogelijke toekomstige financiële risico’s? Specialisten van ABAB Accountants en Adviseurs, juristen arbeidsrecht en HRM-adviseurs kunnen u ondersteunen bij het beantwoorden van deze vragen.  

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Neem contact op met Rob de Kroon, via telefoonnummer 040-2942654 of stuur Rob een e-mail.

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Rob
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan