ABAB Accountants en Adviseurs wint verkiezing beste zakelijke dienstverlener

1 januari 2019
Artikel

ABAB Accountants en Adviseurs staat op nummer 1 in de categorie Fiscaal Advies in de MT1000, het grootste onderzoek naar de kwaliteit en waardering van zakelijke dienstverleners. ABAB behaalde daarnaast ook de zesde plaats in de categorie Accountancy.

Adviseur en ondernemer in gesprek over MT1000

Vakblad Management Team onderzoekt in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam al jaren de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. In de MT1000 worden 57 verschillende categorieën zakelijke diensten onderscheiden. Vierduizend beslissers uit het Nederlandse bedrijfsleven kregen de vraag hun oordeel te vellen over de bedrijven waarmee ze de afgelopen drie jaar zaken hebben gedaan.  Zij beoordeelden deze bedrijven op klantgerichtheid, productleiderschap en uitvoering van de dienstverlening. Met de MT1000 geven ze het Nederlandse bedrijfsleven inzicht in de markt en de kwaliteit van B2B-dienstverlening.

John Verhagen, voorzitter hoofddirectie van ABAB Accountants en Adviseurs:  “Ondernemers willen niet alleen dat een organisatie de benodigde specialistische kennis in huis heeft, maar vooral ook dat kennis proactief vertaald wordt in kansen en voordelen. Juist met deze combinatie maken wij hét verschil. Daarom hebben ondernemers bij ons een persoonlijke sparringpartner. Die kijkt met hen vooruit om tijdig te anticiperen op kansen en uitdagingen. De sparringuren zijn voor onze rekening. Gespecialiseerde adviseurs leveren daarnaast op maat gesneden advies en ondersteuning. Zo dragen zij bij aan het succes van ondernemers. Ons doel is maximale ontzorging. We zorgen dat onze klant ‘in control’ is. Deze nummer 1-positie is voor ons wederom een bevestiging dat de markt ons adviesmodel waardeert.”