ABAB Accountants en Adviseurs: stijging omzet, met name in de adviespraktijk

28 februari 2018
Artikel

De omzet van ABAB Accountants en Adviseurs steeg van € 57,1 miljoen in 2016 naar € 57,8 miljoen in 2017. De fiscale dienstverlening maakte de grootste groei door. De breedte van de dienstverlening leidt tot toename van klanten in de midden- en grootzakelijke markt. Dit resulteerde in groei binnen de Audit en Assurance-praktijk.

Ondernemer en adviseur in gesprek

Focus in 2018 op uitbreiding personeelsbestand

ABAB constateert al jaren dat de adviesbehoefte van klanten toeneemt en de administratieve omzet onder druk staat. Daarnaast neemt de schaarste op de arbeidsmarkt toe. De focus ligt in 2018 dan ook op het versterken van de adviespraktijk, het verder ontwikkelen van relatiemanagement en het realiseren van de gewenste uitbreiding van het aantal medewerkers. We verwachten in 2018 wederom een omzetstijging.

‘Publiek-belang’-compliant

Accountantsorganisaties als ABAB moeten tussen 2016 en 2018 53 maatregelen invoeren die opgenomen zijn in het rapport ‘In het Publiek Belang, het kan echt beter!’ Doel: een verbeterde controlepraktijk voor accountantsorganisaties met een controlevergunning (niet-oob). ABAB geeft dagelijks invulling aan haar functie in het maatschappelijk verkeer conform deze maatregelen en is daarmee ‘publiek-belang’-compliant.

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan