ABAB Accountants en Adviseurs steunt Harold van Zundert Stichting

4 februari 2020
Artikel

ABAB Accountants en Adviseurs heeft een bedrag van € 2.500 gedoneerd aan de Harold van Zundert Stichting. John Verhagen, Voorzitter Hoofddirectie van ABAB, overhandigde de cheque aan voorzitter Peter van Zundert en pr- & communicatieverantwoordelijke Arlette van Zundert van de stichting.

Voorzitter Peter van Zundert en pr & communicatieverantwoordelijke Arlette van Zundert van de Harold van Zundert Stichting ontvangen de donatiecheque van John Verhagen, Voorzitter Hoofddirectie van ABAB.

ABAB steunt jaarlijks meerdere goede doelen. Elise van Geel, werkzaam als assistent-accountant bij ABAB, droeg dit goede doel aan bij haar werkgever. Als inwoonster van Hooge Zwaluwe is Elise persoonlijk bekend met de stichting uit Lage Zwaluwe, waar de familie van de overleden Harold van Zundert woont. De Harold van Zundert Stichting is er voor kinderen van wie een van de ouders is overleden. De stichting organiseert voor deze families onvergetelijke activiteiten en creëert zo mooie herinneringen. De familie van Harold van Zundert heeft de stichting opgericht na zijn plotselinge overlijden. Hij liet een vrouw en drie kinderen achter. De stichting is afhankelijk van donaties.

John Verhagen: "Met ons donatiebeleid geven we aandacht aan verschillende organisaties. In dit geval is het extra bijzonder dat we kunnen bijdragen aan een goed doel waarmee één van onze medewerkers persoonlijk bekend is. Het is mooi en krachtig om te zien hoe de familie van Harold het verdriet met hun stichting heeft kunnen omzetten in activiteiten waarmee ze andere families ondersteunen bij zo’n groot verlies. Wij kunnen niet anders dan dit een warm hart toedragen.”

Peter van Zundert, voorzitter van de Harold van Zundert Stichting, is dankbaar voor de steun. “We zijn blij met deze donatie en vinden het heel bijzonder dat een bedrijf als ABAB doneert aan een stichting met een regionaal karakter. De donatie gaan wij gebruiken voor het organiseren van leuke uitjes, zodat de betrokken families het gemis even kunnen vergeten.”

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan